Közérdekű tájékoztatás!

Kedves kótaji Lakosok!

Örömmel értesítem Önöket, hogy a K&H Bank Zrt. annak érdekében, hogy más pénzintézet kivonulásával keletkezett űrt betöltse, számlanyitási, illetve információs napot hirdet Kótaj településen, ahol a K&H Bank Zrt. mobilbankárjai személyesen állnak rendelkezésükre. 

Az elkövetkező hetekben Tóth Gábor és Tóth Sándor a K&H Bank mobilbankárai településünkön fogadóórát tartanak. Az első fogadóóra időpontja és helyszíne:

2023.11.24. (PÉNTEK) Helyszín: Kótaj, Szent István utca 13. 

Igény esetén telefonos egyeztetés során az Önöknek megfelelő időpontban is tudják Önöket keresni.

A bank két munkatársa helyben tud az érdeklődőknek számlát nyitni: érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és mobiltelefon szükséges hozzá.

A számlanyitási akció keretében most 3 hónapig ingyenes számlavezetéssel, egy évig ingyenes bankkártyával és akár 40.000.- Ft - 80.000. Ft. jutalommal tudja az érdeklődőket ösztönözni.

Terveink szerint a jövőben a K&H Bank Zrt. munkatársai heti rendszerességgel  fogadó órát tudnak tartani településünkön annak érdekében, hogy helyben is sok minden elintézhjetővé váljon. Célunk, hogy megfelelőü számú számlával rendelkező ügyfél esetén akár ATM pénzautomata telepítését is lehetővé tegyük a település lakosai számára, ahol akár ingyenesen férhetnek hozzá készpénzükhöz, amivel időt és pénzt tudnak megspórolni. 

Az akció részleteiről érdeklődjenek a település Mobilbankárainál:

Tóth Gábor 06 30/491-5256

Tóth Sándor: 06 30/129-6423